Bli med på kurs!

Lyst til å satse på skrivedrømmen din og gjøre den virkelig? Det kan jeg hjelpe deg med. Jeg holder både utdanning i magasinjournalistikk og kurs i kreative skriveteknikker. Ta en titt på dem begge under her. Hjertelig velkommen!

Bli magasinjournalist Premium

Profesjonaliseringsprogrammet for deg som vil lære å skrive og selge artikler til magasiner og aviser. Jepp, det er mulig å leve av det! Bare se hvor mange artikler tidligere studenter har solgt her! Her får du en intensiv journalistutdanning på 16 uker med hjelp fra meg og mine magasinmentorer. Norges første og eneste. Les alt om utdanningen og påmelding her.

 

BMJ Premium info

Finn din skriveglød

Kurset for deg som vil finne din unike skrivestil og lære alle de lure teknikkene for å skrive så det gnistrer, enten du er forfatter, blogger eller skriver andre ting. Jeg gir deg 7 trinnsmetoden som hjelper deg å få ferdig enhver type tekst og gjøre den fristende å lese! Les alt om kurset og påmelding her.

FDS info

Ps. Utdanningen i magasinjournalistikk og det kreative skrivekurset kan absolutt kombineres! De utfyller hverandre og utgjør en skikkelig power-kombo for deg som skribent.

Del det du har på hjertet her: