Workshopfoto

Workshop: Lær magasinjournalistenes hemmeligheter og få fyr på din skrivegnist

Som du kanskje har fått med deg, så har jeg nylig startet Norges første og eneste online-kurs i magasinjournalistikk, Bli magasinjournalist

Vi er allerede over 160 ivrige skribenter som utvikler ideer, vinkler dem, selger dem og skriver av hjertens lyst. Dette er veldig gøy! 

Inspirert av alle de gode skrivevibbene, vil jeg gjerne gi flere mulighet til å være med på moroa. 

Lørdag 15. mars kan du få med deg en smakebit på magasinjournalistikkens hemmeligheter og gode skrivetips fra tre proffer i gamet: 

Vivian Songe – frilans magasinjournalist, forfatter og skrivecoach med 13 års erfaring fra magasin-, medie- og forlagsbransjen, også som redaksjonssjef og redaktør. 

Kristine Storli Henningsen – tidligere frilansjournalist og redaktør, nå forfatter av både skjønnlitteratur og fakta, utgitt på flere forlag og i flere sjangre. Hun er kvinnen bak Antisupermamma-bloggen og gründer av Forfatterskolen.no. Aktuell med boka “Om vi heftes underveis – om krigsseilerne og deres familier” på Cappelen Damm. 

Mariann Aaland – tidligere redaksjonssjef, nå frilansjournalist, skjønnlitterær forfatter og skrivecoach. Aktuell med boka “Det var stille, det snødde” på Gyldendal som fikk terningkast 6 i VG.  

Sammen deler vi raust av våre erfaringer og viser hvordan imperfeksjonisme faktisk kan være en fordel når du skal jobbe som skribent.

Workshopen holdes lørdag 15. mars kl 10-17

Amalie Skram, Litteraturhuset i Oslo (se Litteraturhuset.no)

Kr 2 500,-

Ps. Du får også mulighet til å være med ut på skribentmiddag i nabolaget etterpå og skravle litt! Bygge nettverk og få deg noen skriveglade venner. 

Meld deg på her om du vil: team@blimagasinjournalist.no 

Sees da ;D

Del det du har på hjertet her: