Skjermbilde 2017-05-11 kl. 11.10.00

Påmeldingen til Bli magasinjournalist-kurset er åpen! Kursstart 18. mai.

Kjære skrivedrømmer, nå er dagen her! DU kan sikre deg en plass på kurset som har endret livet til hundrevis av skribenter før deg.

Vil du bli en profesjonell skribent som tjener penger på å gjøre det du liker best?

Da er dette lykkedagen din :-D

Her får du vite alt om Bli magasinjournalist-kurset og kan sikre deg en plass til 18. mai:

http://kurs.blimagasinjournalist.no/bmj9/

Hvorfor skal du melde deg på kurset? Fordi det funker!

Dette er Norges første og eneste kurs i magasinjournalistikk.

Kurset lærer deg alt du trenger å vite for å begynne å skrive og selge artikler til magasiner og aviser som en proff.

Tidligere studenter har fått sine artikler på trykk i 87 ulike magasiner og aviser etter kurset.

I dagens marked er det helt nødvendig å være en god frilanser for å gjøre det bra som magasin- og avisskribent.

Og ikke minst: Dette er utrolig gøy!

Etter min mening finner du ikke bedre yrke på jord.

Å starte en karriere som frilansjournalist for over 15 år siden er en av de beste avgjørelsene jeg noensinne har tatt. Så mange dører det har åpnet!

Nå ønsker jeg det samme for deg :-)

Ta en titt på de supre bonusene du får om du kaster deg med i dag!

Og hør hva tidligere deltaker Merete Sillesen sier om Bli magasinjournalist-kursets betydning for hennes liv og karriere:

Skjermbilde 2017-05-04 kl. 11.52.36

«Jeg hadde aldri trodd at jeg, i en alder av 59 år, skulle skape meg en ny karriere som magasinjournalist – men det har jeg gjort. Jeg var ferdig med kurset i november og solgte mine fire første artikler i januar. Siden har det bare gått én vei!

Vivian er en meget inspirerende kursleder. Med en logisk og pedagogisk oppbygning er kurset lett å følge. Ikke minst er det morsomt. Jeg vil spesielt trekke frem webinarene, der Vivian svarer live. Ingen spørsmål er dumme, ikke for store, ikke for små. Vivian svarer tålmodig på alt, og her er det mye å hente. Dessuten er kursdeltakerne til stor nytte for hverandre.

Jeg selger nå i gjennomsnitt en artikkel per uke, ofte mer, noe som gir meg en betydelig høyere inntekt enn før. Jeg har fått et godt forhold til et par redaksjonssjefer, så pitchingen går mye enklere nå.

Det beste er at jeg, i stor grad, kan styre arbeidstid og -mengde selv. Denne fleksibiliteten gjør at jeg kan passe barnebarna lange perioder av gangen, bo utenlands store deler av året, og allikevel tjene gode penger. Dessuten har det gjort noe med selvfølelsen min. Det er aldri for sent å lære noe nytt!»

Her kan du også endre skrivelivet ditt for alltid og sikre deg en plass på kurset:

http://kurs.blimagasinjournalist.no/bmj9/

Og her finner du all praktisk info om Bli magasinjournalist-kurset som starter 18. mai: http://viviansonge.no/slik-fungerer-bli-magasinjournalist-…/

Jeg gleder meg veldig til å vise deg veien til en ny og spennende skrivefremtid!

Vi sees der :D

Gode vibber fra Vivian (akkurat kommet hjem fra Mexico)

Skjermbilde 2017-04-12 21.38.09

 

Del det du har på hjertet her: