_MG_0859

Slik fungerer Bli magasinjournalist-kurset

Lurer du på hvordan Norges første og eneste utdanning i magasinjournalistikk fungerer?

Drømmer du om å skrive og leve av det? Dette er kurset som viser deg hvordan du går frem, skritt for skritt, slik at du blir en profesjonell journalist som kan skrive og selge artikler til magasiner og aviser. Selv til publikasjoner du aldri har tenkt på før!

Tidligere deltakere har solgt hundrevis av artikler til minst 120 ulike magasiner og aviser over hele landet. De aller fleste av dem uten proff skriveerfaring fra før.

De har rett og slett endret livet sitt etter Bli magasinjournalist-kurset!

BMJ magasiner-1000

Deltakerne er nå på trykk i alt fra VG Helg og Dagbladet Magasinet til KK, Kamille, Henne, Foreldre&Barn og Vi Over 60. Samt alle slags små og store spesialmagasiner og lokalaviser landet rundt.

Vil du være med? Her får du litt fakta om hvordan kurset fungerer

Kursstart: 23. september 2019
Sted: På nett
Varighet: 8 uker + 1 bonusuke
Tilgang til kurset og alt tilhørende materiale: Ett år
Tilgang til direkte hjelp fra meg og mine hjelpere: 8 uker + 1 bonusuke
Tilgang til supportgruppa med andre dyktige frilansere: På livstid!
Angrefrist: 14 dager etter kursstart (Ikke for deg likevel? Alle pengene tilbake.)

Slik foregår kurset:

Ny modul på mandager med start 23. september:

I 6 av de 9 ukene kurset pågår åpnes en ny modul i vår nettportal. Denne inneholder 4-5 videoer med tilhørende oppgaver, hjelpeark og bonuser. Det er totalt 6 moduler i kurset, og alle viser deg konkret hva du skal gjøre for å begynne å skrive artikler du tjener penger på. Alle modulene gir deg insidertipsene fra bransjen, alt man ikke lærer på de tradisjonelle journalistutdanningene. I de resterende ukene har vi fordypning og arbeid med det du har lært.

Ta det i eget tempo: Du ser videoer og gjør oppgaver akkurat når det passer deg best i løpet av de 9 ukene.

Hjelp fra meg og mine profesjonelle magasinmentorer i minst 4 timer hver aktive kursuke: I 6 av de 9 ukene i kurset holder vi webinarer (nettmøter der du ser oss, hører oss og snakker med oss) og skriftlige spørretimer i vår lukkede kursgruppe der du kan sende inn dine idéer, pitcher og tekster for tilbakemelding fra meg og mine hjelpere. Det blir minst 24 timer med hjelp til sammen, samt et ekstra introwebinar ved kursstart.

Gruppekurs: Alle tilbakemeldinger gis i plenum. Du vil lære masse av alle de andres spørsmål og tekster også!

Tilgang i ett år: Du har tilgang til alt kursmaterialet på nett i et helt år og kan laste ned både lydfiler og tekstfiler, slik at du har alt til odel og eie.

Proft skrivenettverk: Du har tilgang til den lukkede supportgruppa med tidligere suksessfulle deltakere på ubestemt tid. Her får du et skikkelig power-nettverk du kan bruke i din fremtid som proff skribent!

Suksess-tips: Det lønner seg å sørge for en viss fremgang hver uke, slik at du får mest mulig ut av de ukentlige spørretimene og webinarene med dine mentorer.

Slik får du hjelp fra meg og mine profesjonelle magasinmentorer:

Kickoff-webinar på åpningsdagen 23. september 2019 kl 18: Her ønsker jeg deg velkommen til kurset og svarer på alt du lurer på om hvordan kurset fungerer og hva du skal gjøre i løpet av disse 9 ukene.

6 webinarer (nettmøter) holdes tirsdager kl 18-20. Nøyaktige datoer kommer snart, i kursplanen. 

Skriftlige spørretimer i vår lukkede Facebook-gruppe holdes hver torsdag fra uke 2 av kurset kl 12-14 eller på kveldstid.

Hva kan du bruke oss til?

Du kan sende inn både idéer, pitcher, tekster og spørsmål. Du kan også få hjelp med kursoppgaver, om du trenger det!

 

Øvelser

Til hver modul i kurset hører det et sett med øvelser som du bør gjøre for å få maks uttelling av kurset.

Disse skal ikke sendes inn eller rettes.

Du gjør dem på eget ansvar og benytter anledningen til å stille spørsmål om det som dukker opp under webinarer og spørretimer, eventuelt i kursportalen (vi har spørsmålsfelter under hver video og hvert oppgavesett).

Her henger ikke “læreren” over deg og ser at du gjør det du skal! Dette er et kurs for voksne mennesker som har en drøm om å leve av å skrive og er villige til å jobbe for det og be om hjelp der det trengs på veien.

Pris

Din investering for komplett miniutdanning og mulighet til å starte en ny karriere som frilans- og magasinjournalist:

Kr 19 700,-

Du finner det til enhver tid beste tilbudet på kurset her: http://journalistskolen.no/bmj/

Og så er vi i gang! Ditt nye liv venter ;)

_MG_0994

Del det du har på hjertet her: