Tidligere studenter om Bli magasinjournalist

Hvem har gått på onlineprogrammet Bli magasinjournalist før deg? Det er både utdannede journalister, bloggere, lærere, ernæringsterapeuter, studenter, fotografer, kunstnere, psykologer, yogier, kursholdere, coacher, operaspesialister og alt du kan tenke deg. Her ser du hva noen av dem sier om kurset ;D

”Jeg er imponert sønder og sammen over hvor innholdsrikt og smart dette er skrudd sammen”

Kati IndrefjordOg jeg er virkelig ikke lett å imponere! I en alder av 54 år, med medieutdanning fra Volda og drøyt 20 år bak meg som journalist, har jeg allerede etter et par uker hatt STOR nytte av Vivians kurs. Dette er virkelig ting vi ikke lærte på skolen, og som jeg så vidt har vært på sporet av de gangene jeg har jobbet som frilanser – uten å knekke koden så grundig som dette!

Kati Indrefjord, frilansjournalist


”Jeg er helt gira og digger alt ved dette kurset! Det kan brukes i så mange sammenhenger.”

Diana LiviaDette kurset må du bare ta, det er helt fantastisk, jeg er helt gira og digger alt ved dette kurset! Du kommer til å bruke dette i mange sammenhenger. Og kurslederen er helt topp!! Jeg har lært mye mer enn jeg trodde. Vivian er kjempedyktig, lærer det lekent bort og har en evne til å se alle detaljer.

Diana Livia Skaflestad


”Vivian er en mental og praktisk døråpner. Har du skrivelyst, er det ikke noe å lure på.”

Tone Elin SolholmKurset boostet den generelle skrivelysten. Vivian er en mental og praktisk døråpner :-) Hun er veldig positiv og oppmuntrende, troverdig, erfaren og trygg. Har du skrivelyst så er det ikke noe å lure på, meld deg på!

Tone Elin Solholm, grafisk designer, fotograf og illustratør


”I dag fikk jeg solgt min første artikkel. Vips, kursavgiften inntjent”

Merete HovdeJeg tok nylig Vivians Bli magasinjournalist-kurs, og like etterpå fikk jeg solgt min første artikkel. Vips, kursavgiften inntjent! Siden har jeg solgt flere. Vil du få orden på skrivingen din, sjekk ut dette kurset. Jeg ble overrasket over at det finnes en mal som magasinene liker, og at det var mye enklere enn jeg trodde å følge den. Vivian er rolig og tydelig. Passe mengde lærdom i hver modul. Takk for oppskriften, motet, nettverket og inspirasjon. Bare skryt å få herfra.

Merete Hovde


”Jeg satt igjen med overflod av inspirasjon, motivasjon og skrivekløe”

Silje Reistad ChristensenDersom du drømmer om å leve av skrive som meg, anbefaler jeg deg på det varmeste å prøve ut kurset til Vivian. Det er utrolig rimelig med tanke på innhold, og jeg satt igjen med en overflod av inspirasjon, motivasjon og skrivekløe. Vivian er veldig, veldig dyktig. Det er lett å henge med. Jeg elsker at videoene er delt opp i flere, og ikke en lang på feks en time. Hun har også en behagelig stemme og bruker humor og gode poenger, det hjelper veldig! Jeg hadde store forventninger, men Vivian klarte å overgå det likevel.

Silje Reistad Christensen, frilansjournalist og skuespiller


”Intenst, motiverende, ærlig og inspirerende. Uvurderlig å ha en proff guide med seg på turen gjennom denne jungelen”

Cecilie SkjerdalDette var gøy! Kurset er intenst og motiverende, Vivian ærlig og inspirerende, og innholdet veldig nyttig og lærerikt. Vivian gir suverene pep talks og massevis av informasjon man ikke finner andre steder. Kurset har vært en døråpner inn i frilanstilværelsen og nå selger jeg artikler! Vivian er en super pedagog: hun er ydmyk og personlig i tilnærmingen, allikevel profesjonell i besvarelsene og rådgivingen. Webinarene var helt suverene! Og facebookgruppa er uvurderlig – en fantastisk heiagjeng av dyktige og interessante medskribenter!

Cecilie Skjerdal, antropolog og frilansjournalist


”Kurset er et must hvis du skal inn i magasinbransjen”

Brit EvensenVivians kursopplegg er veldig visuelt og fint. Sympatisk, leken, og intuitiv, behagelig og skaper trygghet. Kurset var mer enn forventet. Det er inspirerende, lærerikt og berikende. Skal du inn i magasinbransjen er kurset et must.

Brit Evensen


”Kurset er virkelig verdt tiden og pengene du investerer. Du lærer mer enn du trodde var mulig på så kort tid”

Ines VujicicDu får en knallgod kursleder som veileder deg gjennom alle trinn i magasinjournalistikken. Vivian har en særdeles god måte å formidle på. Hun gjør det enkelt og lett forståelig, og ikke minst inspirerende og motiverende. For hun motiverer virkelig, og hun gir meg en følelse av at: Yes, dette kan jeg klare. Du får bonuser, tilbakemeldinger, og du får stiftet et nettverk som støtter opp og motiverer underveis. Du kommer til å lære mer enn du trodde var mulig på så kort tid. Alt som har blitt lagt ut i kursportalen har jeg hatt god nytte av, og jeg vet jeg kommer til å få bruk for det meste. Jeg har gledet meg til hver mandag, og jeg har ofte sittet etter jobb og skriblet og sett tilbake på notatene mine. Denne tiden har vært gull verdt for meg. Jeg har blitt overrasket over at så mange i kurset har fått solgt allerede, og det er jo virkelig motiverende i seg selv!

Ines Vujicic


”Utrolig nyttig, også for deg som har skrevet en del. Jeg fikk en AHA-opplevelse.”

Karin RognmoKurset er utrolig nyttig, også for deg som har skrevet en del. Det er tidsriktig, generøst og berikende. Jeg lærte mye mer enn jeg hadde trodd. Jeg har solgt noen artikler tidligere, skrevet fagbok,og ellers mye fagstoff. Ble nok overrasket over hvor motsatt jeg måtte tenke: Poeng og konklusjon først! Men godt å få den AHA-opplevelsen, og viktig for meg.

Karin Rognmo Mellem, HMS Sjef


”Jeg tok steget fra liten og usikker skribent til å hoppe i det.”

jeanettehanvikVivians kurs gir mye for pengene. Det gir en boost for selvtilliten. Man tar steget fra liten og usikker skribent, til å hoppe i det, og ta eventuelle “nei” for “opp igjen!”. Man får en aha-opplevelse på hva som gjelder når man skal selge artikler til redaktørene, og kurset gir deg svar på mange praktiske spørsmål rundt det hele – noen som tidligere har virket som en Stor Hemmelighet.

Jeanette Hanvik, Grafisk designer


”Hurra, jeg har fått et nytt yrke jeg kan utføre fra hvor som helst i verden! Min aller første artikkel betalte tilbake kurset og vel så det.”

Vigdis FondevikYes, dette gir meg den store champagnefølelsen! Nå vet JEG hva jeg skal bli når jeg blir stor. Dette kurset er en veldig god investering. Her får man mye kunnskap, man virkelig LÆRER how to. Og Vivian Songe er en perfekt kursleder som følger nøye opp, er der hele tiden og som virkelig GIR noe tilbake. Hele kurset har vært en stor opptur og en sann fornøyelse. Jeg har solgt flere artikler allerede. Just DO it!

Vigdis Fondevik, frilansjournalist


”Et bedre opplegg enn dette skal du virkelig lete lenge etter. Her får du alle hemmelighetene for å lykkes som skribent.”

Særlig hvis du ikke har mye tid å sløse bort. Kurset er rett på sak, ikke noe holdes tilbake – her får du vite alt du trenger. Og materialet er så ryddig og oversiktlig presentert at det er en fryd. En stor bonus at alle leksjonene finnes som audiofiler, så man kan høre de om igjen – hvor og når som helst. Deltakerne ble jo lovet hemmelighetene man trenger for å lykkes, likevel overgår kurset forventningene mine.

Linda Elisabeth Haynes, fotograf


”Vivian gir deg en enkel og magisk oppskrift og dytter deg vennlig, men bestemt mot målet – å bli en frilansskribent som tjener penger”

Tina KossVivian gir deg en enkel og magisk oppskrift som gir deg motivasjon og arbeidstrang. Hun dytter deg vennlig men bestemt mot målet til å bli en freelanceskribent som tjener penger. Kurset er herlig pedagogisk. Jeg liker godt måten det er lagt opp på med inspirasjon og motivasjon samt fantastiske verktøy og happy helpsheets. Vivian er fantastisk! Pedagogisk, sympatisk og ekstremt dyktig.

Tina Koss


”Både fagleg inspirerande og knasandes trivelig. Skrivefobien er borte vekk!”

Leela KjørvikKurset var fagleg inspirerande og knasandes triveleg. Eg ble inspirert- glad og skrivefobien er booorte vekk. Oppdaga og at delar av materialet og måten det var lagt opp på fungerte godt i forhald til det å være gründer generelt.

Leela Anita Kjørvik, pilatesinstruktør


”Her lærer du utrolig mange yrkeshemmeligheter. Vivian er en guru på magasinjournalistikk”

 alt=Jeg likte hvordan kurset var ærlig, uhøytidelig, ekte og superinspirerende! Det viser at vi alle kan, så lenge vi har nøkkelen til hvordan vi skal gjøre det. I kurset til Vivian lærer man utrolig mange yrkeshemmeligheter og får masse inspirasjon til å skrive! Hun er en guru på magasinjournalistikk, og jeg er evig takknemlig for å ha deltatt.

Marte Røhne Oskarsen


”Anbefaler alle med en skrivedrøm, erfaring eller ikke, å melde seg på kurset. Tommel opp!”

Mathilde IglandKurset er fantastisk. Man lærer både om det indre og det ytre. Alt fra hvordan man skal pitche en sak, hvordan oppsettet til artikkelen burde være, hvordan bli en ustoppelig idémaskin, til den kreative prosessen. Man kan ikke bli annet enn inspirert og motivert av dette kurset. Anbefaler alle med en skrivedrøm, erfaring eller ikke, til å melde seg på kurset. Vivian er en super kursleder, utrolig positiv og flink. Tommel opp! Jeg har lært mye mer enn jeg forventet.

Mathilde Igland


”Imponerende, lærerikt og spenstig. Kvalitet hele veien.”

Ine Ånerud ReyesTusen takk for et imponerende, lærerikt og spenstig kurs. Kvalitet hele veien. Du klarer å balansere din faglige tyngde og pasjon med å være strukturert, profesjonell og herlig ærlig. Det har vært en fryd og forforiskende fornøyelse! Du er ganske så rå du, Vivian :D

Ine Ånerud Reyes


”Aldri har jeg opplevd en så unik gruppe som dette! Vi hjelper hverandre i stedet for å konkurrere”

Inger Lise Sæter KontochristosJeg har vært med i mange ulike “fora” og deltatt på mange områder tidligere, men ALDRI har jeg opplevd en så unik gruppe som den lukkede Facebook-gruppen i Bli magasinjournalist-kurset! Her sitter folk som vanligvis ville regnet hverandre som “konkurrenter”, og deler og hjelper hverandre villig vekk. Vivian, du har så definitivt lyktes med delingsfilosofien din. Jeg gleder meg til å bidra der jeg kan – denne gruppa kjenner jeg er et godt sted å være.

Inger Lise Sæter Kontochristos, frilansjournalist og oversetter


”Hadde jeg visst dette før, ville jeg prøvd meg som skribent for flere år siden.”

Anne-Marte VaaganDet overrasket meg at det er mulig å leve så greit av dette. Hadde jeg visst det så ville jeg forsøkte meg for flere år siden. Det gir en nyttig innsikt i hva som selger, hvordan man skal tjene penger på det å skrive og at man får et svært godt nettverk. Vivian er dyktig og tydelig engasjert. Hun forklarer enkelt og folkelig.

Anne-Marte Vaagan


”Dette kurset har vært mitt livs reise – jeg klyper meg i armen over suksessen jeg opplever”

Kine nymoJeg har allerede solgt en humoristisk artikkel om mindfulness til Kamille Puls og har 3 til under arbeid, hvorav en er en bestillingssak (dvs at magasinet har bedt meg gjøre den.. juhuu!). Og det på grunnlag av arbeidsprøven jeg lagde under kurset. Jeg hadde ingen profesjonell skriveerfaring eller journalistisk utdannelse fra tidligere, og alt jeg kan har jeg lært av kurset, så jeg klyper meg stadig i armen over suksessen jeg nå opplever. Vivian har lært meg at drømmer kan bli til virkelighet. Hvis du har en bitteliten drøm om å skrive, men ikke vet hva du skal gjøre, eller hvordan du skal gå frem, vil dette kurset gi deg alt du trenger for å frigjøre ordene inni deg. I tillegg vil du få motet til å kalle deg skribent, noe som er det største steget for å oppfylle skrivedrømmen. Jeg har lært så utrolig mye og anbefaler kurset til alle. Kurset har vært mitt lives reise – ved siden av det å få barn selvsagt :)

Kine Nymo, sykepleier


”Kurset har gitt meg troen på meg selv, nå tør jeg å prøve meg og sende inn artikler!”

Ida Marie WeldinghOm man virkelig elsker å skrive, så er det så mye i dette kurset det kan være greit å være oppmerksom på først, så man kanskje får solgt inn artikkelen sin raskere. Samtidig møter man inspirerende støttende mennesker både på workshop og på facebooksiden. Det er inspirerende, lærerikt og spennende. Vivian er svært dyktig. Merker godt at hun virkelig vet hva hun snakker om. Samtidig ønsker hun at elevene sine virkelig skal lykkes og det gir stor motivasjon som kursdeltager. Kurset har hjulpet meg til å få troen på meg selv, til å tørre å prøve å sende inn. Just do it!

Ida Marie Weldingh


“Jeg solgte inn fire artikler underveis i kurset, og følelsen av å klare det var ubeskrivelig!”

Kristin myrmelDette kurset er fantastisk forløsende og et MUST hvis du vil ta skrivingen din på alvor. Vivian imponerer som kursholder og lærer deg alt om form, sjanger og struktur. Jeg solgte inn fire artikler underveis i kurset, og følelsen av å klare det var ubeskrivelig!! Jeg skriver tydeligvis bedre enn jeg trodde selv.

Kristin Myrmel, daglig leder i Vaksdal Næringsselskap


”Kurset er gull og diamanter verdt for deg som har en drøm om å leve av å skrive.”

Ingrid UrangKurset er gull og diamanter verdt for noen som går med en drøm om å leve av å skrive. Vivian er fantastisk, pedagogisk og veldig lett å forstå. Kunne ikke hatt en bedre kursleder. Jeg har lært mye mer enn jeg trodde.

Ingrid Urrang, yogalærer og frilansjournalist


”Du vil dra nytte av Vivians positivitet og aksepterende måte å være på”

Terese TveitVil du lære deg viktigheten av vinkling av noen som virkelig kan det og har lang erfaring? Du kommer til å dra nytte av Vivians positivitet og aksepterende måte å være på. Jeg anbefaler virkelig kurset, om du går inn i det med åpent sinn og ønske om å lære og bli bedre. Jeg har lært mer enn jeg forventet.

Terese Tveit


“Jeg hadde ingen proff skriveerfaring fra før, men klarte å selge inn to artikler før kurset var ferdig”

Rita serigstadJeg har aldri vært så stolt! Tenk at noen liker det jeg skriver, det er en fantastisk følelse. Dette er drømmekurset som lærer deg alt du trenger for å lykkes som skribent. Det funker virkelig!”

Rita Serigstad – Student i ernæringsfysiologi


”Gjennom kurset fikk jeg kontakt med et forlag og har begynt å oversette for dem, veldig kult!”

Rebecca NorbergOm du fastnat i ingenpennasland och inte kommer vidare är det värt varenda slant att komma in i sammanhanget. Fick, genom kursen, kontakt med ett förlag och har börjat med översättning. Har även producerat eget innehåll till böcker. Så jag blir publicerad, även om det inte blir helt i den formen jag tänkt. Väldigt kul!

Rebecca Norberg


”Har du en hemmelig skrivedrøm? Da er dette kurset for deg!”

Lora mitrevaHar du en hemmelig skrivedrøm som ligger i skuffen hjemme et sted og bare samler på støv? Ett nesten glemt ønske om å leke med ordene, skape noe fantastisk bra med dem og røre andre sine følelser? Har du en sjel som lengter etter å uttrykke seg, å dele seg selv med andre og til og med forandre verden…og få betalt for det. Hvis svaret ditt på noe av disse spørsmålene er JA, da er Vivian sitt kurs akkurat for deg.

Lora Mitreva, psykolog


”Kurset ble bare bedre og bedre for hver leksjon. Pirret virkelig nysgjerrigheten og skrivelysten”

Marit Næss JørgensenDette er kurset som gir deg det lille puffet til å tørre ta det skrittet du går og tenker på flere ganger i måneden. Kast deg ut i det, det vil garantert ikke bli skuffet! Her får du mye god redskap til å kunne gjøre jobben best mulig! Jeg visste ikke det fantes så mange forskjellige magasiner og siden jeg har mange interesser/hobbyer, ser jeg at det er mange muligheter. Vivian, TUSEN HJERTELIG TAKK for at du er så raus! Synes bare kurset ble bedre og bedre for hver nye leksjon, og pirret nysgjerrigheten og lysten til å bli med videre og gjøre noe seriøst ut av dette ønsket som har ligget latent lenge. Hils til Roy og si at han også har gjort en fabelaktig jobb!

Marit Næss Jørgensen, hageplanlegger


”Vivians kurs er et røverkjøp. Det er sjelden man får så mye for pengene. Det har nesten vært litt magisk”

Trine Ravn NilssenVivian Songes kurs i magasinjournalistikk er et røverkjøp. Det er sjelden man får så mye for pengene. Det er lærerikt, raust og perfekt. Kurset har giret, gledet og inspirert meg, og gitt meg økende grad av mestringsfølelse (til tross for at jeg ikke har fått fulgt opp med alle oppgaver og deltagelse på Q&A’ene). Kurset har også ufarliggjort skrivingen. Det har rykket meg inn i en boble jeg har lyst til å bli i. Det har nesten vært litt magisk.

Trine Ravn Nilssen, underviser på videregående i norsk og psykologi


”Her får du masse små hemmeligheter som er gull verdt hvis du vil skrive”

Pia seebergGo for it! Du kommer til å sitte på masse små “hemmeligheter” som er gull verdt dersom du vurderer å skrive. Vivian er utrolig flink pedagogisk sett og alt har vært meget ryddig hele veien. Jeg har lært mer enn jeg trodde.

Pia Seeberg


”Jeg har lært overveldende mye – og er overveldet over at alt jeg kan fra før kan brukes på en ny måte!”

Ellen RobergHar du lyst til å få mer bevissthet rundt skrivinga di og tjene penger på det, er dette kurset midt i blinken! Kurset er inspirerende, innholdsrikt og nyttig. Jeg har lært overveldende mye, og også overveldet over at alt jeg kan fra før kan brukes på en ny måte. Vivian er en helt fantastisk kursleder, entusiastisk og generøs, kunnskapsrik og klok.

Ellen Roberg-Askim


”En inngangsbillett til å jobbe som frilansjournalist. Jeg føler jeg har lært alt jeg trenger for å klare meg.”

Terese TorgersenKurset er en komplett inngangsbillett til å jobbe som frilansjournalist. Det er inspirerende, lærerikt og motiverende. Før kurset slet jeg med å nå gjennom hos redaksjonene, men etter kurset har jeg solgt over 40 artikler. Jeg føler egentlig at jeg har lært alt jeg trenger for å klare meg som frilansjournalist, og ble veldig inspirert til å fortsette å jobbe mot drømmen om å leve som frilanser.

Terese Torgersen, journalist


”Er helt nybegynner og føler veien blir til mens jeg går. Setter stor pris på den humoristiske biten”

Katharina KissJeg er medlem av klubben TTT: Ting Tar Tid. Jeg tror at som fødsler trenger også studier tid. Jeg har fått med meg ca 50% av kurset og jeg liker ALT det har gitt meg, så takk for det og takk til deg Vivian som er så inspirerende. Synes jeg har lært så mye. Er helt nybegynner, men føler at veien blir til mens jeg går og kan skrive og høre på moduler flere ganger. Veldig konkret og lettfattelig. Setter stor pris på den humoristiske biten, Vivian.

Katharina Kiss 


”Inspirerende, matnyttig og rett på sak”

Anniken BinzBMJ kurset er utrolig inspirerende og gir deg verktøyene du trenger for å begynne å skrive artikler. Det er inspirerende, matnyttig og rett på sak.

Anniken Binz


”Du lærer akkurat det du trenger, i en naturlig rekkefølge. Jeg var ikke redd for å stille dumme spørsmål.”

Michelina GarcesDet er et utrolig nyttig kurs, enten man er helt nybegynner eller har litt erfaring. Du lærer akkurat det du trenger, i en naturlig rekkefølge. Motiverende og inspirerende! Jeg lærte veldig mye mer enn jeg trodde jeg skulle lære. Jeg ble veldig inspirert og motivert. Følte jeg var i et trygt miljø og var ikke redd for å stille dumme spørsmål eller gjøre feil. Jeg ble også veldig overrasket over at det går an å leve av å skrive artikler frilans – og faktisk tjene ganske bra på det. Kurset var veldig bra lagt opp, bitene falt på plass etterhvert. Lurt å bare legge ut en og en modul, så man ikke gaper over for mye på en gang. Vivian forklarte alt på en veldig enkel og forståelig måte. Oppfatter henne som veldig motiverende, men samtidig ærlig. Imponert over hvor mye hun gir av seg selv ved å svare på spørsmål på facebook-siden, i webinarer og ellers i kurset. Bra med oppgaver og oppfordringer til å gjøre ting i praksis!

Michelina Garces, reisekonsulent


”Her hagler det med tips og gode idéer. Inspirasjon så det holder!”

Hilde Merete KlungerboMeld deg på så snart som mulig! Har hagler det med tips og gode ideer. Inspirasjon så det holder. Bli med! Jeg synes at kurset var meget pedagogisk og vel tilrettelagt. Kunne ikke vært bedre for min del!

Hilde Merete Klungerbo, coach


”Ikke nøl med å melde deg på hvis du har en innestengt skribent som venter på å slippe frem. ”

Toril RuucIkke nøl med å melde deg på hvis du har en innestengt skribent som venter på å slippe frem. Her lærer du alt du trenger og får fart på kreativiteten og skrivegleden. Vivian er utrolig flink! Lett å forstå, hun er blid og inspirerende. Tydelig og enkelt lagt opp. En veldig god lærer. Jeg har gledet meg veldig til hver eneste modul. Det har vært en eneste lang opptur i 6 uker med glede og kreativitet som jeg ikke visste at jeg hadde. Jeg har fått masse inspirasjon til å finne min skrivestemme, og målet om å gjøre skriving til noe mer enn en hobby føles stadig nærmere.

Toril Ruud

 

 


”Selv om jeg har drevet med salg i mange år, så var det flere gode tips å hente i kurset.”

Torodd LieJeg lærte mer enn forventet på kurset. Det er profesjonelt, oversiktlig og ”to the point”. Innsalg er aldri lett, for selv om jeg har drevet med salg i mange år så var det flere gode tips å hente i kurset. Ble både inspirert og motivert underveis. Fikk flere gode ideer til artikler.

Torodd Lie


”Det beste med kurset er at det passer for alle – uansett hvor du befinner deg”

Ingvild Solstad GrytingDet beste med kurset er at det passer for alle- uansett hvor du befinner deg med tanke på erfaring og kunnskap om artikkelskriving. Det er mye å lære for alle!

Ingvild Solstad Gryting


”Kjempeinspirerende kurs med super læremester!”

Idun GeveltTusen takk for et kjempeinspirerende kurs, Vivian – du er en inspirerende læremester, positiv, behagelig og tydelig i din kommunikasjon og kurset gir meget god informasjon.

Idun Gevelt, kurs- og foredragsholder  -  www.giig.no


”En verktøykasse for deg som vil skrive freelance-artikler”

Anne Roksvåg-Kurset til Vivian er en verktøykasse for deg som ønsker å skrive freelance artikler til magasiner av ulike slag. Meget profesjonelt og oversiktlige kursmoduler, og en meget dyktig lærer. Vivian er veldig raus, tålmodig og konkret i sine tilbakemeldinger.

Anne Roksvåg


”Her får du masse gode, praktiske råd. Anbefales på det varmeste”

Eirin HellandEt inspirerende og lærerikt kurs som gir deg masse gode praktiske råd om hvordan vinkle, skrive og selge artikler. Vivian er raus og inspirende, kan anbefale dette på det varmeste.

Eirin Helland, fotograf


”Jeg har blitt inkludert, inspirert og informert. Lærte mer enn forventet”.

Grethe Brox-NilsenBli magasinjournalist er en veldig fin intro til en spennende verden. Om skriving er din greie uten at du har tatt tak i det tidligere, har du nå sjansen til å komme mange skritt videre på veien! Og du får følge av en fantastisk gjeng som gjerne går sammen med deg. Jeg har blitt inspirert og informert, og har lært mer enn forventet.

Grethe Brox-Nilsen


”Jeg anbefaler kurset på det varmeste, og det er verdt pengene.”

Anita NessDet er morsomt, lærerikt, nyttig- to the point. Jeg anbefaler kurset på det varmeste og det er verdt pengene. Vivian er en svært dyktig og kreativ kursleder.

Anita Ness


”Kurset er både profesjonelt og underholdende”

Maria Gjøslien MetaxenioyKurset er veldig inspirerende og motiverende om man ikke vet hvordan man skal starte og komme i gang som freelancer. Det er moro, med flere spennende oppgaver underveis, og man får tips av Vivian som har jobbet i forskjellige stillinger i bransjen i mange år. Kurset er både profesjonelt, og underholdende.

Maria Gjøslien Metaxenioy


”Imponerende god oppbygging i de 6 modulene.”

Svein LundImponerende god oppbygging i de 6 modulene. Klart og enkelt språk. God og oppmuntrende pedagogikk. Vivian er utrolig sjarmerende og behagelig å høre på. En fornøyelse i seg selv.

Svein Lund

 

Del det du har på hjertet her: