Skjermbilde 2015-11-22 20.52.10

Vi reiser tilbake til Mexico!

Tid for å bruke den karibiske magien til å oppgradere Bli magasinjournalist-kurset og gjøre det ENDA bedre …

Visste du at til sammen over 1000 skriveglade mennesker har tatt mine to nettkurs, Bli magasinjournalist og Finn din skriveglød?

Og at hele eventyret startet på den karibiske kysten av Mexico for tre og et halvt år siden?

Jeg og min samboer Roy reiste på lykke og fromme med vår den gang 8 måneder gamle sønn og slo oss ned i Playa del Carmen og Tulum i seks måneder.

IMG_0192Da vi kom hjem igjen, hadde vi skapt Norges første og eneste online-kurs i magasinjournalistikk, og vi hadde holdt vår første kursrunde fra under palmene.

Hvem skulle trodd det?

Konseptet ble en umiddelbar suksess, og jungeltelegrafen gikk.

Deltakerne skrev og solgte artikler som bare det, både under og like etter kurset. De fleste av dem hadde ingen formell skrivebakgrunn eller -utdanning fra før.

Se hva tidligere deltakere har fått til her!

Noen få hadde hele journalistutdanninger på tre og fire år bak seg, men fortalte at det først var etter Bli magasinjournalist-kurset at de skjønte tegninga og visste hva de faktisk skulle gjøre for å lykkes.

Jeg var mildt sagt himmelfallen og veldig glad. Tenk at det jeg hadde slitt og svettet og strevd for å finne ut gjennom 15 år som frilanser nå kunne hjelpe andre å lykkes i bransjen, på bare noen uker?

Siden den gang har jeg holdt åtte kursrunder, og nok et skrivekurs har sett dagens lys.

Her kan du se et utvalg artikler som tidligere deltakere har skrevet, solgt og fått på trykk – tenk, de har har hundrevis av artikler på trykk i 87 ulike magasiner og aviser etter kurset!

Og nå er det klart for oppgradering av flaggskipet, Bli magasinjournalist

Jeg klør i fingrene etter å ta alt jeg har erfart gjennom de tre og et halvt årene siden første kursstart, putte det inn i kurset og gjøre det enda mer komplett. Det blir rett og slett en hel miniutdanning.

Skjermbilde 2015-11-23 13.01.14

Gøy, ikke sant?

Vil du være med? Sett deg på ventelista her, så får du all info du trenger så snart vi har info om kursstart og priser og søknad om opptak klart: http://kurs.blimagasinjournalist.no

(det er helt utforpliktende)

Jeg gleder meg!

Og ja, vi reiser altså til Mexico igjen – denne gangen med to barn – og blir i 2 måneder. Kom gjerne innom hvis du vil :D

Del det du har på hjertet her: