Dette sier andre om meg

”Jeg blir GLAD med store bokstaver av å lese Vivians tekster. Hun er en av de sterkeste skrivestemmene jeg har sett.”

Cecilie Gunnes Hermansen - foto-Hver gang jeg leser dine tekster, Vivian, tenker jeg på ordet frihet – og jeg ELSKER det!!!  Det er så utrolig bra, du er så proff, men alikevel er tekstene så lettlest. Uten å kjenne deg, tenker jeg ting når jeg leser dine tekster: “Typisk Vivian”, og så smiler jeg for meg selv. Jeg blir GLAD med store bokstaver av å lese dine tekster, om det er i magasiner, på blogg, eller kurs. Vivian er Vivian, uansett. En av de sterkest skrivestemmene jeg har sett. Jeg digger det ;-)

Cecilie Gunnæs Hermansen, kursdeltaker (Foto Hilde Brevig)


”Den fødte pedagog. Hadde alle lærere vært som henne, ville min skolegang sett svært annerledes ut. Kanskje hadde jeg forstått at jeg hadde talent”

Kine nymoJeg syns Vivian er fantastisk og den fødte pedagog. Hun er inspirerende og kunnskapsrik og har et svært sympatisk vesen som gjør at man fort “tør” og får troen på egne ferdigheter.  Hadde alle lærere vært som henne, ville iallfall min skolegang sett svært annerledes ut. Kanskje hadde jeg forstått på et mye tidligere stadium at jeg hadde talent. Jeg hadde ingen profesjonell skriveerfaring eller journalistisk utdannelse fra tidligere, og alt jeg kan har jeg lært av kurset, så jeg klyper meg stadig i armen over suksessen jeg nå opplever. Vivian har lært meg at drømmer kan bli til virkelighet.

Kine Nymo, sykepleier og kursdeltaker


”Vivian er min drømmefrilanser”

Nina-Lodemel Hun leverer gjennomtenkte og nytenkende ideer, har en stor forståelse for magasinkonseptet og leverer rett og slett knallbra og inspirerende saker. I tillegg til å være en dyktig journalist er Vivian positiv, utstråler mye overskudd og er en fryd å jobbe sammen med.

Nina Lødmel, Redaksjonssjef i Det Nye Shapeup


”Det er noe med Vivian som bare gjør at ting blir enkelt”

Linn-HusbyDet var ufattelig inspirerende å møte en som Vivian for en ung journalistspire som meg selv. Vi havnet på samme benk da jeg kom for sent til en dansetime og Vivian hadde skadet armen, hell i uhell, og der ble jeg jammen sittende! Den gang hadde jeg bare en drøm om å kunne leve av å skrive, 10 år etter er jeg selv en frilansjournalist og kommunikasjonskonsulent.
Det er noe med Vivian som bare gjør at ting blir enkelt. Den samtalen fra den benken husker jeg som det var i går, og jeg vet ikke om jeg hadde vært der jeg er i dag uten det tilfeldige møtet.

Linn Husby, Frilansjournalist og kommunikasjonskonsulent


”Sympatisk, leken og intuitiv”

Brit EvensenVivian er sympatisk, leken, intuitiv, behagelig og skaper trygghet.

Brit Evensen, kursdeltaker


”Jeg elsket å jobbe med Vivian!”

Trine-ÅlstedtJeg hadde gått med en bok i magen i flere år, da jeg endelig skjønte at jeg kunne få noen til å hjelpe meg! Men hvem skulle jeg spørre? Vivian hadde brukt meg som ekspert i magasinartikler og jeg visste hun hadde hode, hjerte og penn på rett sted. Med noe så viktig som min første bok, valgte jeg derfor på øverste hylle og spurte henne. Og da ble det fart i sakene! Selve skriveprosessen tok kun tre uker. Slå den! Perfekt for en travel endringsarbeider med mye på hjertet og manko på tid.

Samarbeidet var en drøm. Vivian er proff. Hun er strukturert, forberedt, skjønner poenget, har oversikt og holder framdrift. Hun ser helhet og sammenheng, sparrer og utfordrer. Jeg elsket å jobbe med Vivian! Og resultatet taler for seg. Boken ble en bestselger, er nå tom i opplag, og selger fremdeles så bra at jeg må ut og sondere nye muligheter.

Trine Åldstedt, NLP-ekspert, gründer av Metaresource.no og medforfatter av boken Alt sitter i hodet


”Får du mulighet til å lære av henne, er det bare å gripe sjansen!”

Maren-EngelschiønVivian var min foretrukne frilansjournalist i all min tid som sjefredaktør. Hun er en svært dyktig skribent som alltid leverer velskrevne og fiks ferdige tekster man ikke behøver å deske. Hun tilpasser skrivestilen til magasinet, har masse gode ideer og er full av positiv energi som smitter over på kolleger og intervjuobjekter.

Hun har dyp menneskelig innsikt og en beundringsverdig styrke og gjennomføringskraft. Dessuten er hun flink til dele av seg selv og forklare ting på en enkel og inspirerende måte. Derfor valgte jeg henne også som min vikar som sjefredaktør i en periode.

Vil du lykkes som frilansjournalist, lønner det seg å stille spørsmålet: “Hva ville Vivian gjort?” Får du mulighet til å lære av henne, er det bare å gripe sjansen!

Maren Engelschiøn, tidligere sjefsredaktør i Shape-Up


”Vivian er et herlig menneske”

Inger-Lise-RypdalVivian er et åpent, reflektert og åndelig menneske som skriver med hjertet. Hun er veldig god på å sette seg inn i andres opplevelse av ting. Hun er grundig og interessert, og gir seg ikke før hun har fått klarhet i alt hun skriver om. Hun er dessuten et herlig menneske.

Inger Lise Rypdal, artist og medforfatter av boka Inger Lises hemmeligheter


”Har en glød og et engasjement som inspirerer”

Kristine drakeNår jeg møter et menneske som har glød og engasjement kjenner jeg med en gang en kriblende følelse i magen. Jeg blir revet med og inspirert til å dra på litt ekstra. Du har den gaven, Vivian!

Kristine Drake, kursdeltaker


”Vivian er en usedvanlig god skribent og en journalist med teft”

Randi-SolstadJeg har vært så heldig å få jobbe med Vivian både som redaktør og redaksjonssjef i over ti år. Hun er en usedvanlig god skribent og en journalist med teft. Hun er nysgjerrig på lesernes vegne og formidler sine artikler med en original vri som fenger leseren, uansett hvilket tema hun skriver om. Sakene hennes har alltid ratet høyt blant leserne.
Hun leverer alltid mer enn forventet og sakene er alltid velskrevet og gjennomarbeidet. Man får lyst til å både kjøpe og lese dem, og man faller ikke av under lesningen. Få med deg alt hun har å lære deg!

Randi Solstad, tidl. redaktør av Henne Vakker


”Hun motiverer virkelig og gir meg en følelse av at YES, dette kan jeg klare!”

Ines VujicicVivian har en særdeles god måte å formidle på. Hun gjør det enkelt og forståelsesfullt, og ikke minst inspirerende og motiverende. For hun motiverer virkelig, og hun gir meg en følelse av at: Yes, dette kan jeg klare!

Ines Vujicic, kursdeltaker


”Ble så glad når jeg kom over dine råd og ideer. Takk for at du har startet dette!

Camilla Nicoline VikEr så glad for at jeg fant denne siden. Har alltid hatt en drøm om å jobbe for magasiner. Ble så glad når jeg kom over dine råd og ideer. Takk for at du har startet dette. Hurra!

Camilla Nicoline Vik,  Eier og daglig leder av Cominicol.com og grunder av Yogamagasinet.no


”Heldige er alle som får mulighet til å lære av deg”

Kristine-Storli-HenningsenHva skulle jeg gjort uten din veiledning og evig gode tips, da jeg jobbet for å bli en bedre journalist og forfatter? Da hadde jeg vært rimelig lost. Heldige er alle som får mulighet til å lære av deg. Alltid like ærlig, velmenende, pedagogisk og varm – og med det helt rette perspektivet og den unike evnen til å “se” en tekst. Du lærer bort på en så personlig og engasjerende måte at det hele virker mye enklere enn før. Du er et must av en mentor!

Kristine Storli Henningsen, Journalistkollega, forfatter og Gründer av Forfatterskolen.no


”Utmerket kursleder med et humør som smitter og inspirerer”

Henrik LarsenVivian er en utmerket kursleder, veldig engasjerende og med et humør som både smitter og inspirerer skrivegnisten.

Henrik Larsen, kursdeltaker


”Takk for inspirasjon!”

Ida Sunniva Sandaas SkjelbakkenTakk for inspirasjon og nye ideer som jeg allerede har fått, Vivian! Supert tiltak, og skal anbefale siden i øst og vest!

Ida Sunniva Sandaas Skjelbakken, forfatter og illustratør


”Veldig motiverende og samtidig ærlig. Imponert!”

Michelina GarcesVivian forklarte alt på en veldig enkel og forståelig måte. Oppfatter henne som veldig motiverende og samtidig ærlig. Imponert over hvor mye hun gir av seg selv ved å svare på spørsmål på Facebook-siden, i webinarer og ellers i kurset. Bra med oppgaver og oppfordringer til å gjøre ting i praksis!

Michelina Garces, reisekonsulent og kursdeltaker


”Full score på alt, glitrende organisert”

Trine Ravn NilssenFull score på alt. Glitrende organisert. Grundig og tydelig i forklaringene, dessuten likte jeg kombinasjonen av stemme og tekst på kursvideoene.

Trine Ravn Nilssen, underviser på videregående i norsk og psykologi


”Utrolig positiv og flink. Tommel opp!”

Mathilde IglandJeg synes Vivian er en super kursleder, og jeg kunne ikke bedt om noen andre. Utrolig positiv og flink. Tommel opp!

Mathilde Igland, kursdeltaker


”Vivian is very innovative and has an ”anything goes”-attitude that makes the impossible possible”

Michael-WeissVivian is a very open-minded person with a high emotional intelligence who easily understands the ideas, thoughts and feelings of others. She is very innovative and has an ”anything goes”-attitude that makes the impossible possible. She has the will, discipline and strength to make things happen.

She has an eye to see what´s important, an ear to hear what´s said between the lines, a tongue to say the right words in the right moment and a nose to scent the trends of tomorrow.

Micheal Weiss, filosof og forfatterkollega


”Jeg setter stor pris på hennes evne til å ufarliggjøre noe som kan virke skummelt”

Terese TveitJeg setter stor pris på hennes åpenhet og positivitet og evne til å ufarliggjøre noe som kan virke skummelt.

Terese Tveit, kursdeltaker


”Glimrande og kanonbehagelig å høyre på”

Leela KjørvikVivian er glimrande, dekker faginspirasjon og det å være kanonbehageleg å høyre på.

Leela Anita Kjørvik, kursdeltaker


”Vet hva hun snakker om og ønsker virkelig at elevene skal lykkes”

Ida Marie WeldinghVivian er svært dyktig. Merker godt at hun virkelig vet hva hun snakker om. Samtidig ønsker hun at elevene sine virkelig skal lykkes og det gir stor motivasjon som kursdeltager.

Ida Marie Weldingh, kursdeltaker


“Vivian har evnen til å overføre en visjon til handling på en veldig effektiv måte”

Kristin BrekkeVivian har et unikt spenn i personligheten sin. Hun evner å tenke nytt og originalt samtidig som hun fremstår som rolig og behagelig. Hun er både grundig og effektiv og klarer å fokusere både på det store bildet og små detaljer. Hun er både en drømmer og en doer, både spontan og god på å planlegge.
Noe av det jeg beundrer mest ved henne er evnen til å overføre en visjon til handling på en veldig effektiv måte. Det er det nye konseptet hennes et godt eksempel på. Snakk om å dekke et hull i markedet som så mange har en drøm om!

Kristin Brekke, journalistkollega og venninne


“Pedagogisk, sympatisk og ekstremt dyktig”

Tina KossFantastisk! Pedagogisk, sympatisk og ekstremt dyktig.

Tina Koss, kursdeltaker


”Naturlig, generøs og deltagende. Gir så mye av seg selv at jeg var redd hun skulle brenne seg ut”

Marit Næss JørgensenBare herlig! Vivian er naturlig, generøs og deltagende. Ble nesten litt bekymret for henne til tider – for at hun skulle brenne seg ut så mye som hun gir.

Marit Jørgensen, hageplanlegger og kursdeltaker


”Fantastisk entusiastisk, kunnskapsrik og klok”

Ellen RobergVivian er helt fantastisk entusiastisk og generøs! Kunnskapsrik og klok.

Ellen Roberg- Askim, kursdeltaker


”Super pedagog. Ydmyk, personlig og profesjonell”

Cecilie SkjerdalVivian er en super pedagog. Hun er ydmyk og personlig i tilnærmingen, allikevel profesjonell i besvarelsene og rådgivingen. Webinarene var helt suverene!

Cecilie Skjerdal, antropolog, frilansjournalist og kursdeltaker


”Prima donna! Har lagt gullegget”

Vigdis FondevikPRIMA DONNA!! Hun har lagt GULLEGGET her. Og DET fortjener hun!

Vigdis Fondevik, frilansjournalist, operaspesialist og kursdeltaker


”Lærer lekent bort og har evne til å se alle detaljer”

Diana LiviaVivian er kjempedyktig, lærer det lekent bort og har en evne til å se alle detaljer.

Diana Livia Skaflestad, kursdeltaker


”Den perfekte kursholder”

Terese TorgersenVivian er den perfekte kursholder!

Terese Torgersen, journalist og kursdeltaker


”Veldig raus, tålmodig og konkret”

Anne Roksvåg-Vivian er veldig raus, tålmodig og konkret i sine tilbakemeldinger.

Anne Roksvåg, kursdeltaker


”Oppmuntrende, troverdig og trygg”

Tone Elin SolholmVivian er veldig positiv og oppmuntrende, troverdig, erfaren og trygg.

Tone Elin Solholm, grafisk designer, fotograf , illustratør og kursdeltaker


”Kjempedyktig, rolig og med god humor”

Jorunn EikjokVivian er kjempedyktig. Rolig og med god humor.

Jorunn Eikjok, livsveileder, coach og kursdeltaker


”Jeg er så takknemlig og imponert over hvor raus du er”

Jenny-AdlerJeg har nå mottatt flere av dine e-poster og jeg er helt “fjetret”! Det er helt fantastisk hva du byr på. Jeg er så takknemlig og imponert over hvor raus du er. Det er en ny verden som har åpnet seg, helt sant! TUSEN TUSEN TAKK!

Jenny Adler, daglig leder ved Vestkantbadet Spa


”Kunne ikke hatt en bedre kursleder”

Fantastisk, pedagogisk og veldig lett å forstå. Kunne ikke hatt en bedre kursleder enn Vivian.

Ingrid Urrang, yogalærer, frilansjournalist og kursdeltaker


”If you have any interest in writing for magazines, and selling articles, listen to what she has to say”

Jack-Foster-MancillaWhen I was living in Denmark and working at Danmarks Journalist Højskole, I met a student, Vivian Songe. Vivian has been selling articles to magazines for a while, and she is darned good at it. If you have any interest in writing for magazines, and selling articles, listen to what she has to say. She is generously offering her secrets in how that happened, and how that works. So now, I have become a student of Vivian.

Jack Foster Mancilla, Tidligere Journalistikk-lærer og fotokunstner


”Behagelig stemme og bruker humor”

Silje Reistad ChristensenVivian er veldig, veldig dyktig. Det er lett å henge med i kurset.  Hun har også en behagelig stemme og bruker humor og gode poenger, det hjelper veldig.

Silje Reistad, frilansjournalist, skuespiller og kursdeltaker


”Den fødte voksenpedagog”

Karin RognmoDen fødte voksenpedagog.

Karin Rognmo Mellem, HMS Sjef og kursdeltaker


”Jag behövde en vägvisare och en guru – det är Vivian!

Rebecca NorbergEftersom målet för mig i grunden var att komma igång med skriva redaktionellt igen har Vivian fungerat alldeles utmärkt. Det jag behöver är ett “schema”, en vägvisare och en guru – det är Vivian!

Rebecca Norberg, kursdeltaker


”Forklarer enkelt og folkelig”

Anne-Marte VaaganVivian er dyktig og tydelig engasjert. Hun forklarer enkelt og folkelig.

Anne-Marte Vaagan, kursdeltaker


”Lett å forstå, blid og inspirerende”

Toril RuucUtrolig flink! Vivian er lett å forstå, hun er blid og inspirerende. Tydelig og enkelt lagt opp. En veldig god lærer.

Toril Ruud, kursdeltaker


”Engasjert, ryddig, saklig og inspirerende”

Ingvild Solstad GrytingVivian er engasjert, ryddig, rolig, saklig og inspirerende. Ikke noe å utsette!

Ingvild Solstad Gryting, kursdeltaker


”Har mye erfaring og kjenner bransjen godt”

Grundig, troverdig, viser at hun har mye erfaring og kjenner bransjen godt.

Trine Billington, kursdeltaker


”Vivian imponerer med sin kjennskap til de ulike magasinenes profiler”

Raymond-VikVivian er en proff journalist som imponerer med sin kjennskap til de ulike magasinenes profiler.

Raymond Vik, informasjonssjef i Kagge forlag


”Vanvittig bra, og herlig å se at latteren sitter løst”

Vanvittig bra, imponert over hele kurset. Vivian er en person jeg liker veldig godt. Var også en veldig bra live workshop-dag i Oslo, og der gjorde Vivian det så bra. Hun gjør seg på en workshop og herlig å se at latteren sitter løst. Det gjør noe med alle:)

Nina Børnich, interiørstylist - Decobynina.no og kursdeltaker


”Avslappet, sprudlende og positiv, samtidig som opplegget er veldig proft utviklet”

Maria Gjøslien MetaxenioyVeldig bra!  Liker veldig godt måten Vivian er på, personligheten treffer meg veldig godt. “Avslappet”, sprudlende og positiv, samtidig som opplegget er veldig proft utviklet, og bra oppbygging.

Maria Gjøslien Metaxenioy, kursdeltaker


”Vivian vet hva hun snakker om!”

Maren HaugetoEr du skriveglad, og ønsker du deg total frihet og cash på konto på samme tid? Lær fra min kollega Vivian, hun vet hva hun snakker om!

Maren Haugeto, frilansjournalist og kollega


”Behagelig å høre på og har mye kunnskap”

Grethe Brox-NilsenVeldig bra! Vivian er inspirerende, behagelig å høre på, og har mye kunnskap om emnet.

Grethe Brox-Nilsen, kursdeltaker


”Definitivt dama å høre på om du vil bli frilansjournalist”

Mariann AalandHeia Vivian! Definitivt dama å høre på om du vil bli frilansjournalist, eller bare en bedre skribent.

Mariann Aaland, journalistkollega og forfatter


”She has a special ”glow” about her”

Heidi-SmithVivian is extremely creative and gives off an all around positive vibe. She has good spirits and makes people feel liked. I also admire her spiritual side and feel that she has a special ”glow” about her.

Heidi Smith, journalistkollega og venninne


”Du skriver som en gudinne”

Gerd Jorunn NilssonNå har jeg fått velkommen-mailen din og må bare si jeg gleder meg allerede til neste. Du skriver som en gudinne og det er en fryd å lese enten jeg nå prøver meg på dette eller ei.

Gerd Jorunn Nilsson, gründer


”En person man får tillit til”

Anita NessVivian er positiv. Kunnskapsrik. Fikk tillit til henne.

Anita Ness, kursdeltaker


”Personlig og lett å forstå”

Vivian forklarer supert. Hun er personlig og lett å forstå.
Cecilie Johansson


Del det du har på hjertet her: