Zsazsazsu

Klar for din zsa zsa zsu i 2018?

Yes, jeg har lånt det legendariske begrepet fra Sex & Singelliv, der Carrie ga navn til de crazy sommerfuglene du får i magen når du møter noen du virkelig, virkelig liker. Når du vet at JA, dette vil jeg. Nå. Med det samme.

Men zsa zsa zsu behøver ikke bare gjelde i kjærligheten! Hvorfor ikke ha det som rettesnor ellers i livet også, når det gjelder jobb, hobbyer, venner, bosted, reiser og alt som hører livet til?

Hva får sommerfuglsvermer til å danse ringdans i magen din? Hva får øynene dine til å skinne, munnvikene til å kjempe mot tyngdekraften, hjertet til å skifte til mambotakt?

Dette ønsker jeg for deg i 2018. Et år fylt med zsa zsa zsu i alle varianter.

Men det er én viktig ting: Du må VELGE det! Du må selv ønske din zsa zsa zsu velkommen. Du! Nå!

For det er nå du lever. Når klokka slår 00.00 natt til 1. januar i et nytt år, får du ikke bare “en dag i mårå”. Du får et helt nytt, blankt, skinnende år til din disposisjon. Og egentlig får du jo det hver dag, uansett dato, eller hva?

Så bruk dine indre fargestifter til å tegne stort, fargerikt og kriblende. Og hvis det ikke kribler nok, så tegn om igjen.

Lidenskapsfreak som jeg er, så har jeg gjort flere intervjuer opp igjennom om å leve i pakt med sin passion på ulike vis.

Den siste saken jeg hadde på trykk var et intervju med den amerikanske passion test-gründeren og bestselgerforfatteren Janet Bray Attwood – “Tenn gnisten i hjertet” – i Henne november 2013. Her kan du lese den!

For meg er zsa zsa zsu for eksempel:

  • å reise til et eksotisk sted (eller bare et nytt sted)
  • å få en idé til en tekst og forfølge den hele veien gjennom tunnelen til det lysner
  • å le sammen med kjæresten, sønnen min og gode venner
  • å danse, danse og danse litt til
  • å gjøre yoga i grålysningen
  • å ligge rett ut på en sandstrand eller toppen av et fjell og se på stjernene
  • å sprette en champagne sammen med en god venninne helt uten grunn
  • å skrive, skrive og skrive litt til

Derfor har jeg tenkt å gjøre mest mulig av dette i 2014.

Hva er din zsa zsa zsu? Og hvordan vil du invitere den til ringdans i magen din i 2018? ;D

Vil du bli proff skribent og tjene penger på å skrive? Ta en titt på Norges første og eneste utdanning i magasinjournalistikk her:

BLI MAGASINJOURNALIST-KURSET med Vivian Songe