Mine bøker

Å jobbe som journalist kan åpne for mange spennende muligheter. I tillegg til å skrive for magasiner og jobbe i forlag, har jeg medforfattet to bøker. Å gå i dybden på et tema sammen med en interessant person gir stor skrivelykke. Det blir nok ikke siste gang!

Her er bøkene jeg har vært med på å skrive:

Alt sitter i hodet

Bestselgeren Alt sitter i hodet – med Trine Åldstedt

Trine er NLP Master Trainer under Richard Bandler – en av få i verden – og gründer av Metaresource.no. Heldig er den som får samarbeide med henne! Av Trine har jeg lært at hva som skjer inni hodet i høyeste grad påvirker hva som skjer utenfor. At sansene våre er som indre tryllestaver som kan endre vår opplevelse av verden, og oss selv, på et øyeblikk. At det er mulig å tråkke opp nye hjernestier og dermed danne nye vaner og mønstre. En indre preview på storskjerm kan gjøre underverker! Jeg har lært at det er helt normalt at hjernekokken kludrer det til av og til, når han improviserer i vei med livet vårt uten oppskrift.

Når Trine forklarer noe, er det som om et slør trekkes bort fra øynene og man SER ting slik de egentlig er. Oppskrifter for bedre livsretter finner du i boka.

“Alt sitter i hodet er bibelen over alle bibler i mitt liv, (…) For meg er det nå nok å kaste et blikk på den når negative tanker, bekymringer eller utfordringer melder seg. Korrigeringen skjer umiddelbart!” – Bloggomtale av boka

Les mer om boka og Trine Åldstedt her.

Kjøp boken her


inger-lise-bokInger Lises Hemmeligheter – med Inger Lise Rypdal

Inger Lise Rypdal er ikke bare en av Norges mest kjente og kjære artister gjennom tidene. Hun er et unikt menneske med en naturlig klokskap, utstråling og styrke som man sjelden kommer over. Av Inger Lise har jeg lært at normer og forventninger rundt hva man kan og ikke kan gjøre i visse aldre, er det bare å kaste ut av vinduet. Grensene for hva du kan gjøre – og hvem du kan være – setter du selv! Inger Lise viser i praksis at veien er målet og at lykken ikke har noen utløpsdato. Hun lever NÅ og er fullt og helt til stede, både på scenen og i eget liv. Jeg er ikke overrasket over at hun fant kjærligheten i en alder av 58.

De nydelige bildene er det kjæresten min, Roy Moss, som har tatt. Både jobben med boka og bildene ble gjort i Spania.

Kjøp boken her

Del det du har på hjertet her: